Eerstelijnspsycholoog

banner_psycholoog

Ben je ouder dan 18 en ga je door een moeilijke periode? Voel je dat je op één of meerdere vlakken in je leven bent vastgelopen? Dan kan de eerstelijnspsycholoog (ook wel ELP genoemd) je misschien verder helpen.

In de eerste plaats proberen we zicht te krijgen op je hulpvraag. Nadat we je klacht of probleem hebben verhelderd kijken we welke de meest geschikte hulpverlening voor je is.  Behoeft jouw klacht een specifieke behandelvorm? Dan verwijzen we je door naar meer gespecialiseerde hulpverlening zowel op eerste, tweede of derde lijn; en dit steeds in  samenwerking met je huisarts.

Ben je met enkele gesprekken geholpen? Dan gaan we daarin aan de slag met het herformuleren van je gedachten en gevoelens, en gaan we samen op zoek naar hoe je anders met de situatie om kan gaan door het creëren van meer inzicht, het bevorderen van je zelfredzaamheid en het verhogen van je autonomie.

Wilt u graag een afspraak maken bij de ELP of de slaapcoach?

Dit kan, maar enkel op verwijzing van je huisarts. Vraag hem of haar een verwijsbrief op te stellen en een afspraak voor je te maken.

Afspraak maken
Wat meebrengen
Kostprijs